|   | 
  • Kayseri Güne Sisli Hava İle Uyandı


    Kayseri Güne Sisli Hava İle Uyandı
    Kayseri'de sabah erken saatlerden itibaren etkili olan yoğun sis nedeniyle Kayseri-İstanbul uçak seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.

    Saat 11.00'den sonra sisin dağılmasının beklendiğini belirten Erkilet Havalimanı yetkilileri, öğleden sonraki uçuşların da rötarlı yapılacağını ifade etti.

    Öte yandan görüş mesafesinin 15 metreye kadar düştüğü kentte, Organize Sanayi Bölgesi dağ yolunda da çok sayıda araç zincirleme kazaya karıştı.

    Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, sisli havanın 3 gün boyunca devam edeceğini belirterek, özellikle sabah saatlerinde yoğun hissedilecek sis nedeniyle sürücülere dikkatli olmaları uyarısında bulundu.


    Kayseri'de bugün ve Çarşamba günü havanın sisli olması tahmin ediliyor. Sıcaklıklar her iki günde de şu şekilde olacak: günün en yüksek sıcaklığı 7, en düşük sıcaklığı -5 derece olacak. Perşembe günü de sisli hava etkisini sürdürecek. Perşembe günü günün en yüksek sıcaklığının 8 en düşük sıcaklığının -6 derece olması tahmin ediliyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.