|   | 
  • Kayseri Havaalanında Korku Dolu Anlar


    Kayseri Havaalanında Korku Dolu Anlar
    İstanbul-Kayseri seferini yapan bir yolcu uçağının iniş takımlarında çıkan yangın Erkilet Havaalanında korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

    Akşam saatlerinde İstanbul’dan Kayseri’ye gelen ve piste iniş yapan bir uçağın iniş takımlarının teknik bir arıza nedeniyle fren sistemleri kitlendi. Buna rağmen süratli bir şekilde piste iniş yapan uçağın tekerleri alev aldı. Yaşanabilecek olumsuz bir duruma karşı ambulanslarda hazır bekletildi.
     
    Pilotun yetkilileri durumdan haberdar etmesi üzerine önlem alan Devlet Hava Meydanları İşletmesi İtfaiye ekipleri uçağın tekerlerinde çıkan yangını kısa sürede söndürdü. 
     
    Uçaktaki yolcular kontrollü ve güvenli şekilde tahliye edilerek tehlike büyümeden önüne geçilmiş oldu. 
     
    Yaşanan olumsuzluk nedeniyle Erkilet Havaalanı uzun bir süre uçuşlara kapatıldı. Yurt içi ve yurt dışı seferlerinde aksamalar yaşanırken yüzlerce yolcu gecenin bir yarısı zor anlar yaşadı.
     
    Yolcuların büyük bir kısmı otobüslere Nevşehir Havaalanına taşınarak uçakların buradan kalkması sağlandı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.