|   | 
  • Kayseri HAYAT HABER yayın hayatına başladı


    Kayseri HAYAT HABER yayın hayatına başladı
    Kayseri’nin aylık yayınlanacak bir yerel gazetesi daha oldu. ‘Kayseri Hayat Haber’ adlı gazete bugün ilk sayısıyla okuyucularına merhaba dedi.

    Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı Mehmet Yazıcı’nın yaptığı MYZ Grup bünyesinde çıkmaya başlayan Kayseri Hayat Haber’in Sahibi  Kayseri basının tecrübeli ismi Mehmet Yazıcı  yapıyor. Yine Kayseri’de habercilik denince akla gelen ilk isimlerden olan Demet Öztürk’ün Genel Yayın Yönetmenliği görevini üstlendiği gazete, şimdilik aylık yayınlanacak. Zaman içerisinde haftalık ve günlük olma hedefiyle yola çıkan gazete, günlük haberlerden siyasete, ekonomiden spora birçok alanda Kayseri’nin sesi olacak. Gazetenin merakla beklenen ilk sayısı bugün okuyucuları buluştu. Kayseri Hayat Haber gazetesinde Demet Öztürk,Mehmet Yazıcı,Yavuz Navruz,Metin Kösedağ ve Sabahattin Sürmen'de ilk sayısıyla okuyucuları buluşan gazetede güncel konularla alakalı köşe yazısı yazdılar.
    MYZ Grup Hızla Büyüyor
    MYZ Grup bünyesinde geçtiğimiz günlerde de internet üzerinden yayın yapan Life Tv yayın hayatına başlamıştı. Grubun bünyesinde ayrıca Kayseri Manşet Haber adlı internet sitesi ile 25 yılı aşkın süredir yayın yapan Radyo Life bulunuyor. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.