|   | 
  • Kayseri ikinci şehit haberiyle sarsıldı


    Kayseri ikinci şehit haberiyle sarsıldı
    Mardin’in Nusaybin ilçesinde, asker ve polislerin operasyon düzenlediği bir binada meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Polat'ın Kayseri'de bulunan baba ocağına ateş düştü.

    Mardin’in Nusaybin ilçesinde, asker ve polislerin operasyon düzenlediği bir binada meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Polat'ın Melikgazi ilçesine bağlı Danışment Gazi Mahallesi'nde bulunan baba evine, acı haber ulaştırıldı.

     

    26 yaşındaki şehit Polat'ın annesi Yıldız Polat baygınlık geçirirken, kardeşleri Tuncay ve Emre Polat'ta gözyaşlarına boğuldu. Bekar olduğu öğrenilen şehit Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Polat'ın cenazesinin pazartesi günü kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi. 

     

    Yine dün şehit haberi Kayseri'deki baba ocağına ulşan 40 yaşındaki Özel Harekat Polisi Komiser Yardımcısı Mustafa Sezgin Yüksekova ilçesinde, PKK’lı teröristler ile girilen çatışmada başından vurularak şehit düşmüştü. Sezgin'in cenazesi bugün Hunat Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından memleketi Tomarza'da toprağa verilecek.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.