|   | 
  • Kayseri itfaiyesi 89. yılını kutladı


    Kayseri itfaiyesi 89. yılını kutladı
    Kayseri İtfaiyesinin 89. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Hizmet-iş Sendikası Kayseri Şubesi, Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'ni ziyaret etti.

     

    Ziyarette konuşan Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Serhat Çelik, ? Kendinizi başkalarının canı ve malı için tehlikeye atıyorsunuz. Fedakarlık yapıyorsunuz. Herhangi bir canlı için tehlikeye girerek kutsal bir görev yapıyorsunuz. Allah kaza bela vermesin nice 89 yıllara diyorum. İtfaiyecilik haftanızı kutluyorum hepinize teşekkür ediyorum? dedi.

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Kızılkan ise, ?Kayseri itfaiyesinin 89. Kuruluş yıldönümü aynı zamanda itfaiye haftası. Biliyorsunuz bu itfaiye haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler var İstanbul?da Konya?da Kayseri?de bu anlamda özellikle bizi kuruluş yıl dönümümüzde Belediye başkanımız ziyarete geldi. Bu bizim için çok anlamı bir ziyaret çünkü beklentiler yüksek. En önemli olaylardan bir tanesi de 89. Kuruluş yıl dönümümüz sebebiyle sendikamız, varlığı güven veren yokluğu hüzün yaratan itfaiye teşkilatımızın yanındalar. Bu duyarlı davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.