|   | 
  • Kayseri kan gölüne döndü


    Kayseri kan gölüne döndü
    Kayseri'de meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 8 kişi yaralandı.

     
    Edinilen bilgiye göre Kocasinan ilçesine bağlı Bozantı Caddesi ile Fuzuli Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında 51 ES 112 plakalı otomobil ile 38 P 0631 plakalı yolcu minibüsünün çarpıştığı öğrenildi. Trafik kazasında çarpmanın etkisiyle yolcu servisi yan yatarken, 51 ES 112 plakalı otomobil ise hurdaya döndü.

    Kazada 51 ES 112 plakalı otomobildeki 3, 38 P 0631 plakalı servisteki 4 kişi olay yerine gelen 112 ambulansları ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel hastanelere kaldırıldı. Yetkililer, kaza ile ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.

    Talas ilçesine bağlı Talas Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında ise 38 T 0159 plakalı taksi ile 38 PT 762 plakalı otomobil çarpıştı. Meydana gelen kazada çarpışmanın şiddetiyle 38 T 0159 plakalı taksi takla atarken, sürücü İsmail Kuval yaralandı.

    Yetkililer, kaza ile ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.