|   | 
  • Kayseri Kaski Spor Kulübü Başkanı Ömer Yağmur'dan Teşekkür


    Kayseri Kaski Spor Kulübü Başkanı Ömer Yağmur'dan Teşekkür
    Kayseri Kaski Spor Kulübü Başkanı Ömer Yağmur, 2013-2014 sezonunda takıma verilen desteklerden ötürü teşekkür mesajı yayımladı.

     Yağmur, "Kayseri Kaski Spor kulübü olarak yoğun ve başarılı bir sezonu alnımızın akıyla bitirmiş bulunuyoruz. Sezonun yorgunluğunu oyuncular teknik ekip ve yönetimle birlikte yediğimiz yemekle atmaya çalıştık ve 2013-2014 sezonu sonlandırdık" ifadesinde bulunduğu mesajını şu şekilde sürdürdü:
    "Bu başarılı sezonda emeği geçen, başta bizden desteklerini hiç esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet ÖZHASEKİ? ye, sürekli yanımızda olan Kaski Genel Müdürü Sayın Ender BATUKAN? a, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyelerine, Kaski Yönetim Kuruluna, Kayseri KASKİ Spor Yönetim Kuruluna, Takım teknik heyetine ve oyunculara teşekkür ederiz.
    Faal basketbol hayatını sonlandıran takım kaptanımız Bengü ARSEVEN? e gerek saha içindeki başarılı performansı ile, gerekse saha dışındaki duruşu ve takımımızı yönlendirmesi ile takımımıza vermiş olduğu katkıya sonsuz teşekkür eder kendisine yeni hayatında başarılar dileriz. Yine takımıza bu sene çok büyük katkılar veren Nuria MARTINEZ PRAT, Sabrina CINILI, Mirna MAZIC, Emanuela SALOPEK, Marissa Camille LITTLE ve Pınar DEMİROK' a teşekkür eder yeni takımlarında başarılar dileriz."



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.