|   | 
  • Kayseri, Kayserigazdan Memnun


    Kayseri, Kayserigazdan Memnun
    10 yıllık gelişim süreci içerisinde, Kayserili vatandaşları kaliteli hizmet anlayışı ile tanıştıran Kayserigaz, gerçekleştirdiği sayısız proje ve kampanyalarla abonelerinin yüzlerindeki mutluluğu eksik etmiyor.

     Bağımsız denetim firmaları tarafından yapılan incelemeler ve değerlendirmeler neticesinde, Kayserigaz?ın müşteri memnuniyeti odaklı servis anlayışı bir kez daha vurgulayarak ve bu durumun neticesinde Kayserigaz daha iyi bir hizmet için, bünyesine ISO10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemlerini de entegre etti. Bu sayede kullanıcılarının beklentilerini üstün bir gayretle karşılamaya çalışan Kayserigaz kullanıcıların kendisine karşı olan sadakatlerini de güçlendirdi.
    Kayserigaz ve diğer bağımsız anket şirketleri tarafından abonelere günlük, haftalık, aylık ve yıllık olarak yapılan düzenli anketler, doğalgaz kullanıcılarının nabzını ölçerek, Kayseri halkının Kayserigaz?a karşı ve bir yakıt olarak kullanılan doğalgaza olan tutumunu da ortaya çıkarıyor. Çeşitli kategorilerde düzenlenen ve tarafsız olarak uygulanan anketler sayesinde, Kayserigaz sahip olduğu mevcut abonelerinin beklentilerini öğreniyor ve gerçekleştireceği faaliyetlerde bu beklentileri titizlikle göz önüne alıyor. Kullanıcılarının talep ve beklentileri doğrultusunda hareket eden Kayserigaz, bu sayede abonelerinin memnuniyetlerini de üst seviyelere çıkarıyor.
    Yapılan anketlerin sonucuna göre, doğalgazın Kayseri için en uygun yakıt olduğu ve 10 yıl önce tanışılan doğalgaz ile hayatın daha yaşanabilir olduğu saptandı. Diğer yandan, Kayseri halkının başlıca yakıt olarak doğalgaz tercih etmelerinde, doğalgazın ekonomik, güvenli, konforlu ve çevreci bir yakıt olması geliyor. Birçok kullanıcı tarafından olumlu not alan doğalgaz, bireysel abonelerin yanı sıra ticari amaçlı çalışan büyük işletmelerde de tercih sebebi olmayı başarıyor. Yapılan araştırmalarda fueloil, kömür, elektrik gibi muadillerine açık ara fark attığı gözlemlenen doğalgazın, yemekhaneden ısınmaya, üretimden fırına kadar her alanda kullanıldığı belirlendi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.