|   | 
  • Kayseri-Kırşehir karayolunda ulaşım güçlükle sağlanıyor


    Kayseri-Kırşehir karayolunda ulaşım güçlükle sağlanıyor
    Ankara-Kayseri Karayolu’nun Kırşehir bölümünde yoğun kar yağışı ve tipiden dolayı kazaların meydana gelmesi nedeniyle yol bir süre ulaşıma kapandı.


    Alınan bilgiye göre, kar yağışı ve akşam saatlerinde başlayan tipi nedeniyle Ankara-Kırşehir-Kayseri D260 Karayolu'nda kazalar meydana geldi. İki TIR'ın devrilmesi ve bazı araçların kayarak yoldan çıkması sonucu karayolunun Mucur ilçesi bölümü 1 saatten fazla ulaşıma kapandı.

    Tipinin özellikle Kırşehir ve Mucur ilçesi arasındaki bölgede etkili olduğu ve görüş mesafesinin 1 metreye kadar düştüğü belirtildi. Ankara'dan Kırşehir ve Kayseri yönüne gelen araçlar, 100. Yıl Tesisleri, akaryakıt istasyonları ile Kırşehir kent merkezi ve terminalde bekletiliyor. Bu arada Kayseri'den Ankara yönüne giden araç sürücüleri de bölge trafik ekipleri tarafından uyarılıyor. Karayolları ekiplerinin şehirler arası yolda aşırı buzlanmaya karşı tuzlama ve kumlama çalışması yaptığı bildirildi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.