|   | 
  • Kayseri Maç Gazetesi Oscarları Sahiplerini Buldu


    Kayseri Maç Gazetesi Oscarları Sahiplerini Buldu
    Kayseri Maç gazetesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen oscar ödülleri sahiplerini buldu.

     Kadir Has Kongre Merkezinde düzenlenen ödül törenine, Vali Orhan Düzgün, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Kayseri Erciyessporlu futbolcular, çeşitli branşlardaki sporcular ve çok sayıda davetli katıldı. Ödül törenine açılış konuşması yapan Kayseri Maç gazetesi genel yayın yönetmeni Salih Balcı, "Öncelikle bu ödül törenin hazırlanmasında bize katkı veren herkese teşekkür etmek istiyorum. Çok sevdiğimiz Kayserispor küme düştü. Ben onların bu düşüşünün uzun süreceğini düşünmüyorum. Ayrıca Kayseri Erciyessporumuz da inanılmaz bir yarışın içerisinde yer alıyor. Bu açıdan Kayseri Erciyessporlu futbolcuları ve teknik direktörümüz Hikmet Karaman'ı tebrik ediyorum" diye konuştu.
    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise, "Salih bey iyi bir spor dostudur. Böyle bir ödül törenini her yıl yapmayı hak ediyor. Belediye Başkanı olarak bize düşen altyapı yapmak. Bize düşen sporun altyapısını oluşturmak size düşen de üst yapısını hazırlamak. Kayseri'de Süper Lige 2 takımımız vardı. Gittiğimiz her yerde de bunun havasını atıyorduk. Maalesef bir takımımız bir alt lige düştü. Düştüğü yerden en kısa zamanda çıkacaktır. Ayrıca Hikmet Karaman hocama da çok güveniyoruz. Sizlerden hayırlı haberler bekliyoruz" diye konuştu.
    Vali Orhan Düzgün'de, "Bu ödüllerin anlamı çok büyük. Kayseri sanayi ve ticaret şehri olduğu kadar sporunda şehri. Kayseri'de pek çok spor altyapısı gerçekleştirilmiş. Bu tesislerin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.
    Yapılan konuşmaların ardından oscar ödülleri sahiplerini bulurken, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki (Kayseri Maç Onur Ödülü), Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç (Yılın Belediye Başkanı), Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren (Yılın Spor Adamı), Kayseri Erciyesspor (yılın takımı), Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman (Yılın Teknik Direktörü), Kayseri Erciyessporlu futbolcular Yasin Öztekin ve Pape Diakhahe (Yılın Futbolcuları), Seyit İçgül (Konyaspor), Mehmet Delikan (Yılın Yöneticisi) ödülü layık görülürken, Özel Ödüller ise Bekir Yıldız, Abdullah Keskinkılıç, Sahin Sucukları, İl Özel İdarespor Ampute Takımına verildi.
    Ayrıca, Yılın Amatör Yöneticisi Mehmet Özdemir, Yılın Amatör Teknik Direktörü Emin Gök, Yılın hakemleri Emre Altun, Murat Ülger, Yılın takımı salon sporları Rainbow hentbol takımı, Yılın Başkanı Fatih Mehmet Akbeyaz, Yılın Altyapı Takımı ise Erciyesspor takımı oldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.