|   | 
  • Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Sabuncu: Yeniden Adayım


    Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Sabuncu: Yeniden Adayım
    KAYMOS seçimi 23 Şubat'ta yapılacak

    Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Tuncay Sabuncu, 23 Şubat'ta olağanüstü seçim kararı aldıklarını belirterek, "Ekip olarak yeniden adayız. Hizmetlerimizin devamını gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.
    "2019'DAN UMUTLUYUZ"
    Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Tuncay Sabuncu, İstanbul İMOB fuarında Kayseri firmalarının en iyi şekilde temsil edildiğin söyledi. Sabuncu Kayseri’nin mobilyanın başkenti ve üretim üssü olduğunu belirterek “ mobilya, Kayseri ekonomisi ve istihdamına direkt katkı yapıyor. Yan sanayisi de etkili. O açıdan İMOB fuarı Kayseri için iyi geçti” dedi.
    KAYMOS Başkanı Tuncay Sabuncu, İMOB fuarına Kayseri adına önemli katkılar yaptıklarını belirterek “ Katılımcı firmalarımız AR-GE çalışmalarıyla önemli bir başarı elde etti. Fuarın etkisini 2019’da büyüme olarak göreceğiz. Zira 2018 yılında sektörde küçülme oldu. Daralmayı KDV indirim ile atlattık. 2019’da daha iyi günler bekliyoruz. 2019 bizim için canlanma yılı olacak. 100’e yakın firma ile İMOB’da boy gösterdik. Katma değeri yüksek ürünlerle fuarda ürünlerimizi sergiledik.” diye konuştu.
    KAYMOS SEÇİMİ 23 ŞUBAT'TA
    KAYMOS Başkanı Sabuncu açıklamasında, 23 Şubat'ta KAYMOS'un olağanüstü genel kurulunu yapacaklarını söyledi. Tuncay, "Seçimler öncesi ortalıkta aslı esası olmayan bir takım söylentiler geziyordu. İMOB fuarı öncesi fitne olmasın, sıkıntı olmasın diye sustuk. Ancak yıpranmak istemiyoruz. Fitne oluşturanlara uydurmalırını sanayicilerimizi tek tek dolayıp anlatmak yerine 23 Şubat 2019 Cumartesi günkü yapılacak olağanüstü genel kurulda anlatmayı tercih ettik" dedi.
    "YENİDEN ADAYIM"
    KAYMOS Başkanı Tuncay Sabuncu, yeni dönemde de aday olduklarını belirterek, "Bugüne kadar görevde olduğumuz süre içerisinde başarılı çalışmalar yaptık. Ancak yapmak isteyip de yapamadıklarımız da var. Yeni dönemde daha güçlü ve  daha kaliteli hizmetler sunmak istiyoruz" dedi. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.