|   | 
  • Kayseri'nin 4 mahallesinde su kesintisi


    Kayseri'nin 4 mahallesinde su kesintisi
    Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü’nce, 16 Aralık Çarşamba (yarın) günü Yeşilyurt, Bağpınar, Gesi Kuzey ve Gesi Bahçeli mahallelerinde su kesintisinin yapılacağı belirtildi.

    Su kesintisinin saat 08.00’da başlayıp, saat 17.00’a kadar devam edeceğini kaydeden KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan,

     

     “Gesi meydanı ile Ulubey sokağı (şehit İzzet Bölükbaşı caddesi) arasındaki ekonomik ömrünü tamamlayan ve sık sık arıza oluşturan AÇB içme suyu hattını iptal ettik. Yerine, ductil şebeke hattı döşendi ve çarşamba günü bağlantısı yapılacak. Bağlantı sırasında Yeşilyurt, Bağpınar, Gesi Kuzey ve Gesi Bahçeli mahallerinin bir kısmında su kesintisi yaşanacak.” dedi.

     

    Batukan, bu bölgelerde ikamet eden vatandaşların su kesintisinden daha az etkilenmeleri için gerekli tedbirleri önceden almaları gerektiğini sözlerine ekledi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.