|   | 
  • KAYSERİ'NİN İLİŞKİ DURUMU


    KAYSERİ'NİN İLİŞKİ DURUMU
    TÜİK, Türkiye'nin medeni durum haritasını çıkardı. Kayseri boşanma oranı yüzde 3 olarak gerçekleşti. Evli oranın zirve yaptığı Kayseri'de bekar oranı da yüzde 24 civarında.

     
    Son adrese dayalı nüfus kayıt sistemine göre Türkiye'de  15 yaş üstü 58 milyon 384 bin 240 kişi bulunuyor. Bunlardan 15 milyon 998 bin 24'ü hiç evlenmeyenlerden, 37 milyon 228 bin 272'si evliilerden, bir milyon 979 bin 260'ı boşananlardan ve 3 milyon 178 bin 684'ü ise eşi ölenlerden oluşuyor.

    Kayseri'de evlilik oranı yüzde 67, bekar oranı ise yüzde 24 ve eşi ölenlerin oranı ise yüzde 5 olarak belirlendi. Türkiyede en yüksek evlilik oranı Nevşehir olarak tespit edilirken, en yüksek boşanma oranında İzmir göze çarpıyor ve eşi ölenlerin en yüksek olduğu il ise Kastamonu olarak belirlendi.    



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.