|   | 
  • KAYSERİ ODTÜ KOLEJİ SANAT GECESİ DÜZENLEDİ


    KAYSERİ ODTÜ KOLEJİ SANAT GECESİ DÜZENLEDİ
    Kayseri ODTÜ Koleji, sanat gecesi düzenledi.

     Kayseri ODTÜ Koleji, sanat gecesi düzenledi.

    İl Kültür Müdürlüğü salonunda düzenlenen sanat gecesine, okul müdürü Çetin Evren, öğretmenler, veliler ile öğrenciler katıldı.

    Geceye damgasını vuran baba ile kız, anne ile oğulun sahnede birlikte şiir okumaları, eş zamanlı olarak öğretmen ve öğrencilerin kum sanatı gösterisi izleyicilerden tam not aldı.

    Sevgi temalı şiir dinletisinin ardından gelenekselleşen öğrenci, veli ve öğretmenlerden oluşan okul korusu dinleyicilere müzik ziyafeti verdi.

    Dinletide veli ve öğrenci soloları, anne baba ve çocuğunda bulunduğu müzik korosu izleyenleri büyüledi.

    Programın ardından gerçekleştirilen sergi açılışı da çok büyük bir ilgi ile karşılandı.

    Okul müdürü Çetin Evren, ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen sanat gecesinin şiir müzik ve resim sanatını bir araya getiren ve mükemmel bir uyumla sunulan eşsiz bir program olduğunu ifade ederek, bu tür etkinliklerin veli okul işbirliğini artırdığını, okul olarak bu tür etkinliklerle öğrencilerin farklı düşünme becelerilerini ve yeteneklerini keşfetmelerine imkan sağlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.