|   | 
  • Kayseri otogarı tramvaya kavuşuyor!


    Kayseri otogarı tramvaya kavuşuyor!
    Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı 2015 yılı değerlendirmesinde "Kocasinan Belediyesi olarak hedefimiz Kayseri'yi dünya şehri haline getirmek" dedi.

    Kocasinan Belediye Meclis salonunda yapılan basın toplantısında konuşan Ahmet Çolakbayrakdar,

     

    "Belediyeler insana hizmet etmek için kurulmuş olan bir kurumdur. Hedefinde insan olan, insanın ihtiyaçlarını karşılamak için çalışan bir kurum. Hedefimizde şehrimizi dünya ölçeğinde bir şehir haline getirmek var. Daha yeşil, daha çevreci, daha modern bir Kayseri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2015 yılında bu yolda bir çalışma sergiledik. 2016 yılında da bu çalışmalar artarak devam edecek. Gelişimde, değişimde ve yenilikte süreklilik sloganı ile başladığımız çalışmalarımızı çözüm odaklı ve proje odaklı belediyecilik diye iki ana temaya bağladık. Bunlarla birlikte Kocasinan’ı eğitimde, kültürde, sporda ve sağlıkta bir merkez yapmak için çalışıyoruz" diye konuştu.

     

    Daha sonra Çolakbayrakdar, 2015 yılında yaptığı tüm çalışmaları basın mesnuplarıyla paylaştı. Toplantı sonrası bir basın mensubunun, "Son bir yıllık periyotta çok ciddi yatırımlarınız olmuş. Sizden önceki belediye başkanlarının çalışmadığı öngörüsüne varıyoruz bu konudaki görüşleriniz nelerdir?" şeklinde ki bir soruya Çolakbayrakdar, "Bekir Ağabeyin, Çelik Başkanımızın ve diğer başkanlarımızın burada çok emeği var. Bizler geçmişte yapılanların mirası üzerindeyiz" şeklinde cevap verdi.

     

    Başkan Çolakbayrakdar, "Kocasinan Belediye Başkanı olduğu dönemde Mustafa Çelik tramvayın otogara gideceği şeklinde bir açıklama yapmıştı. Sizin bu projeye bakış açınız nasıl?" şeklinde gelen bir başka soruya ise, "Başkan Çelik, Kocasinan Belediye Başkanlığı döneminde ne söylediyse biz devam ettireceğiz. Kaldı ki kendiside şuan Büyükşehir Belediye Başkanımız. Çelik Başkan ile koordineli bir şekilde bu tramvay konusunu çözüme kavuşturacağız. Yani o dönem söylenen tramvay otogora gidecek söylemi hayata geçecek" dedi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.