|   | 
  • Kayseri Park, kazançlı alışverişin kalbi


    Kayseri Park, kazançlı alışverişin kalbi
    Kapılarını 2006 yılında açan Orta Anadolu’nun en gözde Alışveriş ve Yaşam Merkezi Kayseri Park, açıldığı günden bu yana Kayserilileri alışveriş, eğlence ve kültür aktiviteleriyle buluşturmaya devam ediyor.

    Fırat İzgi ve Meriç İzgi İmza Günü İle Kayseri Park’ta!

     

    Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, en sevilen yazarları okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Kayseri Park AVM, “Kelebek Ömrü Kadar Aşk” adlı kitabın yazarı Fırat İzgi vekitabının kapak modeli olan, aynı zamanda sosyal medya fenomeni oğlu Meriç İzgi’yi konuk ediyor. 10 Aralık Pazar günü 14:00-17:00 saatleri arasında Kayseri Park AVM D&R mağazasında gerçekleştirilecek olan imza gününe tüm ziyaretçiler davetlidir.

     

    Üniversiteliler 50 TL Alışveriş Yapın, Hediye Yemek Kuponu veya Sinema Bileti Kazanın!

    Muhteşem kampanyaları ve birbirinden keyifli etkinlikleriyle dikkat çeken Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, üniversite öğrencilerine özel kampanya düzenledi. Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 04-22 Aralık tarihleri arasında, hafta içi günlerde aynı gün içerisinde toplamda 50 TL ve üzeri alışveriş yapan üniversite öğrencilerine KFC’den menü kuponu veya sinema bileti hediye ediyor. Üniversite öğrencilerinin kampanyaya katılabilmesi için, Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde bulunan mağaza ve stantlardan, 04 – 22 Aralık tarihleri arasında,hafta içi günlerde aynı gün içerisinde toplamda 50 TL ve üzerinde alışveriş yaparak, fiş veya faturalarıyla danışma noktasına başvurmaları ve öğrenci kimliğini göstermeleri yeterli oluyor.

     

    Kayseri Park’ta Alışveriş Aşkı BMW X1 Kazandırıyor!

     

    Kazançlı alışverişin adresi Kayseri Park AVM, şanslı bir ziyaretçisine BMW X1 kazanma fırsatı sunuyor. Kampanyaya katılmak için 18 Kasım 2017-02 Nisan 2018 tarihleri arasında Kayseri Park AVM’de yer alan mağaza ve standlardan aynı gün içerisinde toplamda 50 TL ve katları tutarında alışveriş yaparak, danışma noktasında fiş/faturaları Kayseri Park Renk Kart’a işletmek yeterli olacak. 07 Nisan 2018 Cumartesi günü Noter ve Milli Piyango İdaresi yetkilileri huzurunda yapılacak çekilişle Kayseri Park Renk Kart sahibi şanslı bir ziyaretçi, BMW X1 marka otomobilin sahibi olma fırsatını yakalayacak. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.