|   | 
  • Kayseri Park'tan sinemaseverlere müjde


    Kayseri Park'tan sinemaseverlere müjde
    Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde, 15 Şubat - 15 Mart 2016 tarihleri arasında, hafta içi günlerde, aynı gün içerisinde toplamda 150 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese sinema bileti bedava.

    15 Şubat–15 Mart tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, Kayseri Park mağazalarından hafta içi günlerde, aynı gün içerisinde toplamda 150 TL ve üzeri yapılacak alışverişlerde, Kayseri Park ziyaretçileri sinema bileti kazanacak.

     

    “Kayseri Park’tan Alışveriş Yapana, Sinema Bedava!” adlı kampanya ile vizyona giren yeni filmleri, sinemaseverler ücretsiz seyretme fırsatı yakalayacak. Kayseri’de sosyal yaşamın bir numaralı adresi olan Kayseri Park’tan, hediye bilet kazanmak için yapmanız gereken tek şey, faturanızla birlikte danışmaya uğramak.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.