|   | 
  • Kayseri Park’ta yeni yıl alışverişleri kazandırıyor


    Kayseri Park’ta yeni yıl alışverişleri kazandırıyor
    Kayseri’nin gözde alışveriş merkezlerinden biri olan Kayseri Park’ta yılbaşı heyecanı yaşanıyor.

    Kayseri Park, bünyesinde bulunan mağazalarda %70’lere varan oranlarda devam eden kampanyalar ve indirimlerle de kazançlı alışverişin adresi olmaya devam ediyor. Üstelik Kayseri Park’ta yapılan alışverişler “Bay Buton” ile sürpriz hediyeler ve hediye çekleri de kazandırıyor... 

     

    Mağazalardan aynı gün içerisinde tek fiş veya faturada 150 TL ve üzerinde alışveriş fişleri ile katılım sağlanan kampanyada ziyaretçiler dijital ortamdaki Bay Buton çekilişine katılarak mağazalardan hediye çekleri, sinema biletleri, yeme içme kuponları ve sürpriz hediyeler kazanma şansı yakalıyor. Geçtiğimiz dönemlerde de uygulanan ve büyük ilgi gören Bay Buton kampanyasında şansını deneyen Kayseri Park ziyaretçileri hem seçkin markalardan alışveriş yapmanın hem de alışverişleri karşılığı kazanmanın keyfini sürüyor. 

     

    31 Aralık tarihine kadar devam edecek olan “Bay Buton Kayseri Park’ta hediyeler dağıtıyor” isimli kampanya ile sevdiklerini sevindirmek için yılbaşı alışverişlerinde Kayseri Park’ı tercih edecek olan ziyaretçiler, kampanyaya katılarak kendileri için de sürpriz bir hediye kazanma şansı yakalamış olacak.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.