|   | 
  • KAYSERİ POLİSİ KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMADI!


    KAYSERİ POLİSİ KAÇAKÇILARA GÖZ AÇTIRMADI!
    Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, geçen ay yapılan operasyonlarda 350 kilo esrar, 180 bin paket kaçak sigara ve 67 ton kaçak akaryakıt ele geçirildiğini bildirdi.

     Kayseri Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, geçen ay yapılan operasyonlarda 350 kilo esrar, 180 bin paket kaçak sigara ve 67 ton kaçak akaryakıt ele geçirildiğini bildirdi.

    Aydın, İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen "Ayın Polisi" ödül töreninde yaptığı konuşmada, Kayseri'nin en çok kaçak ürün yakalanan altıncı il olduğunu belirtti.

    Bunun Kayseri'nin doğu ile batı arasında önemli bir geçiş noktası olmasından kaynaklandığını ifade eden Aydın, şöyle devam etti:

    "Kayseri çok stratejik bir konumda bulunuyor. Biz de teşkilat olarak bunun bilincindeyiz, çalışmalarımızı bu çerçevede yürütüyoruz. Ocak ayı içerisinde yapmış olduğumuz operasyonlarda 350 kilo esrar, 180 bin paket kaçak sigara ve 67 ton kaçak akaryakıt ele geçirdik. Bu ürünlerin yüzde 90'ını doğudan batıya uzanan güzergah üzerinde ele geçirdik. Esrar ve kaçak sigara terör örgütünün temel finansman kaynağını oluşturmaktadır. Bu doğrultuda özellikle kaçak sigara kullanımı konusunda bütün vatandaşlarımızın aynı hassasiyeti göstermesi gerekir."

    Aydın, konuşmasının ardından "Ayın Polisi" seçilen Nurettin Savaş Bora, Yunis Akpunar ve Bedreddin Kevek'i çeyrek altınla ödüllendirdi. Aydın, daha sonra bu altınları geri toplayarak sahneye davet ettiği polis memurlarının eşlerine verdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.