|   | 
  • Kayseri, Realty-TR ile dünyaya açıldı


    Kayseri, Realty-TR ile dünyaya açıldı
    Türkiye Gayrimenkul Pazarına, Mehmet Fatih Elibol‘un başkanlığında 2014 yılında giren ve ülke genelinde hızla yayılan Realty- TR, Kayseri'de hizmet vermeye başladı.

    Türkiye pazarına 2014 yılında giren ve ülke genelinde hızla yayılan Realty- TR, Kayseri Bölge Müdürlüğü Sivas Caddesi, Erciyes Apartmanı zemin katında hizmet vermeye başladı.

     

    Realty- TR Kayseri Bölge Müdürü Ömer Özel, Amerika'da temelleri atılan Realty markasının bugün 5 kıtada 36 ülkede hizmet gösterdiğini söyledi.

     

    Yabancı yatırımcıyı Türkiye'ye çekmek, gayrimenkul sektörünün kalitesini artırmak amacıyla Türkiye'de franchise yöntemiyle hizmet veren Realty-TR’nin Kayseri’de hizmet vermesiyle birlikte şehrin gayrimenkul alanında dünya klasmanına çıktığını ifade eden Özel, gayrimenkullerini değerlendirmek isteyen vatandaşların dünyanın herhangi bir yerinden hiç yorulmadan müşteri bulabileceklerini belirtti.

     

    Bu sayede sahip oldukları konutların değerinin çok daha fazla artacağını kaydeden Özel, “Türkiye’nin birçok ilinde olduğu gibi Kayseri’de de dünyanın birçok ülkesinde yaşayan gurbetçi vatandaşlarımız var. Bunlar gerek memleketlerinde gerekse başka illerde yatırım amaçlı veya Türkiye’ye döndükten sonra kullanabilecekleri gayrimenkullere yoğun ilgi gösteriyor. Aynı şekilde yabancılarda Türkiye’ye tatile geldiklerinde kendilerine ait rahat edebilecekleri huzurlu bir ortam istiyor. Hem gurbetçilerimize hem de yabancılara bu manada çok önemli hizmet sunuyoruz. Sunduğumuz hizmetle Türkiye’deki gayrimenkulleri uluslar arası alanda alıcılarıyla buluşturuyoruz. Müşterilerimiz sahip oldukları varlıklarına sadece Türkiye içinden değil dünyanın dört bir tarafından müşteri bulabiliyor” diye konuştu.

     

    Kayseri’de daha önce böyle bir hizmetin verilmediğini ve ilk defa kendileriyle birlikte gayrimenkul sektörünün uluslar arası pazara açıldığını dile getiren Özel, yeni açılmış olmalarına rağmen vatandaşların büyük ilgi ve teveccühüyle karşılaştıklarını bundan dolayı da memnun olduklarını söyledi.

     

    Özel, ilerleyen günlerde vatandaşların Realty-TR’nin önemini çok daha iyi anlayacağına inandıklarını ifade etti.

     

    Haber: Faruk Karakaş

     

     

     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.