|   | 
  • Kayseri, Rusya'ya misilleme yapacak mı?


    Kayseri, Rusya'ya misilleme yapacak mı?
    Son günlerde Türkiye-Rusya arasındaki gerginlik devam ederken, Rusya’ya yapılan ihracat durdu. Rusya, Türkiye’den ithal ettiği ürünlere ambargo koydu. Ekonomideki kaybın milyarlarca dolar olduğu belirtiliyor.

    Rusya’ya yapılan ihracat konuşulurken, yapılan araştırmada Kayseri’nin ithalat yaptığı ülkelerin başında Rusya geliyor. Sanayi Odası’nın “Neden Kayseri” araştırmasında Kayseri’nin Rusya’dan 245 milyon dolarlık ithalat gerçekleştirdiği ortaya çıktı. 

     

    İthalat yapan 10 ülke arasında Rusya ilk sırada yer alırken, Rusya’yı Almanya, Çin, Özbekistan ve İsviçre takip etti. Kayserili sanayicilerin yaşanılan gerginliğin ardından Rusya’dan ürün ithal edip etmeyeceği  merak konusu olmaya başladı. 

     

    Kaynak: Mehmet Nilkalı / E Haber Kayseri




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.