|   | 
  • KAYSERİ ŞEKER FABRİKASI, SEDEX'E ÜYE OLDU


    KAYSERİ ŞEKER FABRİKASI, SEDEX'E ÜYE OLDU
    Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş'nin Sedex'e üye olduğu bildirildi.

     Şirketten yapılan açıklamada, Kayseri Şeker Fabrikası'nın "personelin çalışma şartlarının uluslararası standartlara uygunluğunu denetleyen" bir organizasyon olan Sedex'in denetiminden başarıyla geçtiği belirtildi.

    Şirketin Sedex üyeliği ile kalite standardını en üst sıralara taşıdığının belirtildiği açıklamada, "İngiltere'deki sivil toplum örgütleri, ticaret birlikleri ve üye firmalar tarafından oluşturulmuş bir sosyal uygunluk girişimi olan Sedex, firmaların Ahlaki Ticari Girişim (ETI) ismi verilen belirli kurallar çerçevesinde olup olmadığını denetleyerek, Sedex statüsüne uygun hale gelen firmaların uluslararası pazarda etkin satış yapabilmesini ve tercih edilebilirliğini artırıyor. Bu program çerçevesinde 1998 yılında ortak kararlar alınarak kurulan ETI ile firmalar artık, çalıştırdıkları personelin sosyal, kültürel ve güvenlik alanlarındaki haklarını üst seviyeye taşımak ve bu koşulları korumak zorunluluğu taşıyor" ifadelerine yer verildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.