|   | 
  • Kayseri Şekerspor Arsin Deplasmanından Eli Boş Döndü


    Kayseri Şekerspor Arsin Deplasmanından Eli Boş Döndü
    Spor Toto 3. Lig, 3. Grupta mücadele eden Kayseri Şekerspor, Lig?in 32. haftasında Trabzon deplasmanına giderek, Lig?in 15. sırasındaki Arsinspor'a konuk oldu.

     Arsin İlçe Stadyumu?nda 20 Nisan Cumartesi günü saat 14.30?da başlayan karşılaşmayı Orta Hakem Levent Balcı, Yan Hakemler Emre Ajun, Mustafa Han ve 4. Hakem Mehmet Lütfi Tomuş 4'lüsü yönetti.
    Kayseri Şekerspor karşılaşmaya; Güven, Tayfun, Altan, Önder, Emre Gemici, İsmail, Mustafa Serkan, Mehmet Akif, Gökhan, Tugay ve Vehbi 11?i ile başlarken, Arsinspor ise Ali, Yunus, Mehmet Can, Ali Can, Selcan, Münür, Selçuk, Hasan, Bilal, Gökhan ve Yiğit 11?i ile çıktı.
    Kayseri Şekerspor Kulüp otobüsünün Stadyum Alanına gelişi sırasında polis önlemlerinin alınmamış olması dikkat çekerken, bazı taraftarların arada hiç bir engel olmadan Kayseri Şekersporlu futbolculara dokunabilecek bir mesafeden, ağır hakaretler etmesi, takımın soyunma odasına girişi ile sona erdi.
    Tüm bunlara rağmen karşılaşmaya hızlı başlayan Kayseri Şekerspor, 18. dakikada Tugay'ın ve 35. dakikada Emre gemicinin atağından boş döndü. Karşılaşmanın 45. dakikasında Kayseri Şekersporlu İsmail'in rakibine yaptığı müdahaleyi sert bulan Orta Hakem Levent Balcı, İsmail'i kırmızı kartla oyun dışına atarak ayrıca penaltı kararına da imza attı. Penaltı atışını kullanan Arsinspor'da 10 numaralı formasıyla Gökhan, takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.
    Karşılaşmanın ikinci yarısında Kayseri Şekerspor beraberlik için gol yollarını ararken, Arsinspor ise kümede kalabilmek adına üstünlüğünü korumaya çalıştı. Maçın 67. dakikasında kaleciyle karşı karşıya kalan ve oyuna 2. yarı giren Arsinsporlu Emre Kahraman, sert şutunun ardından takımını 2-0 öne geçiren isim oldu. Karşılaşmanın bundan sonraki dakikalarında başka gol olmayınca maç 2-0 Arsinspor'un üstünlüğü ile sona erdi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.