|   | 
  • Kayseri Şekerspor küme düştü


    Kayseri Şekerspor küme düştü
    Spor Toto Üçüncü Lig 3. Grup'ta mücadele eden Kayseri Şekerspor, ligin son haftasında deplasmanda Bayburt Grup İl Özel İdare ile golsüz berabere kalarak 39 puan ile küme düştü.

     
    Spor Toto Üçüncü Lig 3. Grup'ta mücadele eden Kayseri Şekerspor, ligin son haftasında deplasmanda Bayburt Grup İl Özel İdare ile golsüz berabere kalarak 39 puan ile küme düştü. Böylece Kayseri'nin 3. ligde temsilcisi kalmamış oldu. 

    Süper Lig ve PTT 1. Lig'de birer takım ile temsil edilen Kayseri şehri üçüncü ligde ise son üç sezondur Kayseri Şekerspor tarafından temsil ediliyordu. Üçüncü Lig'e 2012-13 sezonunda yükselen Yeşil-Beyazlı takım üç sezondur aralıksız mücadele ettiği üçüncü lige bu sezon sonunda veda etti. Yeşil-Beyazlı takım ligin son haftasında deplasmanda Bayburt Grup İl Özel İdarespor ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonuç ile 39 puana yükselen ekip rakiplerinin kazanması ile grupta küme düşen üç takımdan biri oldu.

    Sezona Teknik Direktör Şener Akay ile başlayan Kayseri temsilcisi, ardından takımın başına Tugay Aldemir'i getirdi. Ve ilk yarıyı bu şekilde tamamladı. Şekerspor ligin ilk yarısını iki ayrı teknik adam ile sadece 13 puan topayarak son sırada tamamladı. Ligin ikinci yarısına takımın başına Sebahattin Tekin'i getirerek başlayan Kayseri Şekerspor 17 maçlık periyotta 26 puan toplasada bu ligde kalmasına yeterli olmadı. Toplamda 17 maç sonunda 39 puan toplayan ekip kalesinde 41 gol görürken rakip fileleri 36 kez havalandırdı. Kayseri Şekerspor'un Bayburt'ta küme düşmesinin kesinleşmesi ile birlikte oyuncular göz yaşlarını tutamadı.

    Kayseri Şekerspor'un gelecek sezon yoluna Deplasmanlı Bölgesel Amatör Lig'de devam edecek olması ile birlikte Kayseri şehrinin profesyonel futbol liglerinde Kayserispor ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor dışında takımları kalmamış oldu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.