|   | 
  • Kayseri Şekerspor Yeni Sezonun Startını Verdi


    Kayseri Şekerspor Yeni Sezonun Startını Verdi
    3. Lig ekiplerinden Kayseri Şekerspor yeni sezonun açılışını yaptı.

     3. Lig ekiplerinden Kayseri Şekerspor yeni sezonun açılışını yaptı.
    Kayseri Şekerpor tesislerinde düzenlenen sezon açılışına, Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şekerspor Kulübü Başkanı Levent Benli, Kayseri Şekerspor Teknik direktörü Şener Akay ve futbolcular katıldı.
    Sezon açılışında konuşan Kayseri Şekerspor Kulübü Başkanı Levent Benli ?Kayseri Şeker fabrikası bölgesinde ve ülkemizde önemli bir yere sahip, önemli bir ekonomik güç ve çevresine önemli değer katan ve sosyal sorumlulukları olan bir kurumdur? dedi.
    Benli ayrıca, ?Bu manada futbolun yanında güreş, satranç gibi diğer spor dallarında da bölgemizi ve çiftçimizi temsil etmeye çalışıyoruz. Bildiğiniz gibi bu sezon güreşte ve satrançta süper liglere çıkmış durumdayız. Yani yaptığımız işi tam anlamıyla tam manasıyla yapıyoruz. Benim futbolcularımıza ve teknik heyetimize söyleyeceğim sözler var. Biz iddialı bir takımız. Yaptığımız zaman tam yaparız. Çünkü bu kurum iddialı bir kurum. Bunun için biz sizden başarı bekliyoruz. Bunu yaparken de tabii ki centilmen olarak oynayarak başarılı olmanızı istiyoruz. Biz büyük bir kurumun mensuplarıyız. Sizlerde artık kurumumuzun bir mensubusunuz? diye konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.