|   | 
  • Kayseri takımları dibe vurdu


    Kayseri takımları dibe vurdu
    Temsilcilerimiz Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor 7 haftalık periyotta taraftarlarını üzdü.


    Spor Toto Süper Lig?de mücadele eden Kayserispor ile PTT 1. Lig takımlarından Kayseri Erciyesspor, ligin 7 haftası geride kalırken aldıkları sonuçlarla son sıralarda yer bulabildi.

    Kayserispor, 7 maç sonunda 1 galibiyet, 2 beraberlik 4 mağlubiyet alarak topladığı 5 puanla ligde 16. sırada yer alırken, henüz galibiyetle tanışamayan Kayseri Erciyesspor 2 beraberlik 5 mağlubiyet sonucu topladığı 2 puanla ligin sonuna demir attı.

    Kayserispor ligdeki tek galibiyetini ligin üçüncü haftasında deplasmanda oynanan Mersin İdmanyurdu karşısında 2-1?lik sonuçla alırken evinde oynadığı üç karşılaşmada da galibiyetle tanışamadı.

    Ligde rakip filelere sadece 4 gol atabilme başarısı gösterebilen sarı-kırmızılı ekip, kalesinde attığının iki katı kadar gol gördü. Son 4 haftada hiç gol atamayan Kayserispor, bu sonuçlarla birlikte ligin en az gol atan takımı unvanını da elinde bulunduruyor.

    İlk hafta kendi saha ve seyircisi önüne Boluspor ile karşılaşan ve iyi bir futbol ortaya koymasına rağmen 0-0 berabere kalan Erciyesspor?un sonraki haftalarda ortaya koyduğu performans endişe vericiydi.

    Ligin 2. haftasında 1461 Trabzonspor ile de 0-0 berabere kalan Erciyesspor, daha sonra oynadığı beş karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrılarak ligde son sırada yer aldı.

    Aldığı sonuçlarla ligin en az gol atan takımı olan Erciyesspor, aynı zamanda en fazla mağlubiyet alan iki takımdan birisi oldu. Erciyesspor, yediği 12 golle de yine ligin en çok gol yiyen takımlarından oldu.

    Erciyesspor?da alınan kötü sonuçlar neticesinde teknik direktör Alaaddin Demirözü takımından istifa etti. Böylelikle ligde ilk hoca değişikliğine giden takım da Erciyesspor oldu.

    Haber/Faruk Karakaş



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.