|   | 
  • Kayseri Tüccarının Profili


    Kayseri Tüccarının Profili
    Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, ?Kayseri Tüccarının Profilini? belirlemek üzere bir çalışma yaptıklarını açıkladı.

    Hiçyılmaz, ?Kayseri Tüccarının Profilini belirlemek amacıyla bir araştırma yaptıracağız. Hazırlıklarımız tamamlanmış durumdadır. Bu araştırma sonunda; Kayseri tüccarının, Durumu, Bugünü nasıl değerlendirdiği, Ticaretini nasıl sürdürdüğü, Gelecek hakkındaki düşünceleri, Hedefleri, hakkında ayrıntılı bilgi edinmiş olacağız? dedi.
    Bu çalışma geçmişte yapılan çalışmayla karşılaştırılacağının altını çizen Hiçyılmaz, ?Kayseri tüccarındaki 15 yıllık süreçte yaşanan değişimin sonuçları da görülecektir. Araştırmada katılımcılara yaklaşık 100 soru yöneltilecek ve 2.000 anket çalışması yapılacaktır. Anket, Kasım ayı içerisinde 20 anketörle uygulanmaya başlanılacaktır. Tam tarama yöntemiyle yapılacak bu araştırmanın ilk sonuçlarını Kasım ayı sonunda alacağız? diye konuştu.
    Hiçyılmaz, ?Üyelerimizin anketörlere yardımcı olması, araştırmadan daha iyi sonuç almamızı sağlayacaktır. Gösterecekleri sabır için üyelerimize şimdiden teşekkür ederiz? şeklinde konuştu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.