|   | 
  • Kayseri, üç günde 3 şehit verdi!


    Kayseri, üç günde 3 şehit verdi!
    Mardin'in Nusaybin ilçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen roketatarlı saldırıda şehit düşen Binbaşı Turgay Çelik'in İstanbul Eyüp'teki baba ocağına ateş düştü. İki çocuk babası Çelik'in, eşinin talebi üzerine Kayseri'de toprağa verileceği öğrenildi.

    Kayseri, Hakkari Yüksekova’da şehit düşen Komiser Yardımcısı Mustafa Sezgin ve Mardin Nusaybin’de şehit düşen Uzman Çavuş Mehmet Polat’ın ardından yine Mardin Nusaybin’de şehit düşen Kurmay Binbaşı Turgay Çelik’i son yolculuğuna uğurlayacak.

    Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde yürütülen operasyon kapsamında PKK’lı teröristlerin roketatarlı saldırısında Binbaşı Turgay Çelik şehit oldu. Şehit düşen Binbaşı Turgay Çelik’in şahadet haberi, ailesine ulaştırıldı. Acı haberi alan aile yakınları taziyeleri kabul etti. 

    Sivas nüfusuna kayıtlı olan, İstanbul’da ikamet eden ve Kayseri’den evli olan Kurmay Binbaşı Turgay Çelik, ailesinin talebi üzerine Kayseri’de defnedilecek.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.