|   | 
  • Kayseri Valiliği'nden Şüpheli Araç Açıklaması


    Kayseri Valiliği'nden Şüpheli Araç Açıklaması
    Son günlerde sosyal medyada yayılan 63 plakalı bomba yüklü aracın Kayseri’de bombalı eylem yapacağı söylentilerinin üzerine Kayseri Valiliği’nden yapılan açıklamada bilginin tamamen asılsız olduğu ve paylaşımı yapan şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığı duyuruldu.

    Bazı sosyal paylaşım sitelerinden son günlerde paylaşılarak hızla yayılan 63 plakalı bir aracın Kayseri’de bombalı eylem yapacağına dair söylentiler üzerine Kayseri Valiliği tarafından yazılı bir açıklama yapıldı.

     

    Açıklamada söz konusu paylaşımın asılsız olduğu ve paylaşımı yapan şahıs hakkında yasal işlem başlatıldığı kaydedilerek, “Bazı sosyal medya ağlarında 63 .. … plakalı bomba yüklü bir aracın ilimizde bombalı eylem yapacağı bilgisi dolaşmaktadır. Bahse konu bilgi tamamen gerçek dışı olup, söz konusu paylaşımın kaynağı olan şahıs hakkında yasal işlem başlatılmıştır. Bu tür gerçekle ilgisi olmayan ve halkımızı endişeye sevk edebilecek bilgi ve mesajlar, terör örgütleri yandaşları tarafından ülkemizin ve ilimizin huzur ve güvenliğini bozmak amacıyla çıkarılmakta, ama maalesef bazı iyi niyetli vatandaşlarımız da farkında olmadan bu bilgilerin yayılmasına vesile olmaktadır. 

     

    Güvenlik birimlerimiz ilimizde asayiş ve huzuru bozacak olayların engellenmesi amacıyla var gücüyle gayret göstermektedir. Vatandaşlarımızın şüpheli bir durum ve duyumla karşılaştıklarında emniyet birimlerimizi haberdar etmeleri elbette emniyet teşkilatlarımızın çalışmasına yardımcı olacaktır. Bunun dışında terör örgütlerinin de hedeflerinden olan halkta tedirginlik meydana getirerek infiale sebep olmak ve huzursuzluğa yol açmak amacıyla sosyal medya başta olmak üzere değişik ortamlarda dolaşan dedikodulara itibar edilmemesi, vatandaşlarımızın sadece yetkili mercilerin yapacağı açıklamaları dikkate alması gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.