|   | 
  • Kayseri Valiliğine Isparta Valisi Şeyhmus Günaydın atandı


    Kayseri Valiliğine Isparta Valisi Şeyhmus Günaydın atandı
    Yeni Valiler Kararnamesi’ne göre Kayseri Valiliğine Isparta Valisi Şeyhmus Günaydın getirildi.


    Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’nin bugünkü sayısından yayımlanan atama kararına göre 39 ilin valisi değişti. Buna göre Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, mülkiye başmüfettişi olarak görevlendirilirken, Kamçı’dan boşalan koltuğa Isparta Valisi Şeyhmus Günaydın getirildi. 

    Şeyhmus Günaydın kimdir? 
    Şehmus Günaydın 1966 yılında Batman'ın Gerçüş ilçesinde dünyaya gelmiştir. İlk ve ortaöğrenimini memleketi Batman'da gören Şebmus Günaydın, 1988 Yılında Ankara Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olmuştur. 1989 Yılında Hatay Kaymakam adayı olarak göreve başlayan Günaydın, Burdur Yeşilova, Niğde Ulukışla Kaymakam Vekilliği yapmıştır. Sonrasında, Kırıkkale Sulakyurt, Ordu Gürgentepe Kaymakamlığı görevlerinde bulunan Günaydın, Bitlis ve Şanlıurfa'da Vali yardımcılığı, Samsun Alaçam Kaymakamlığı, Muğla Yatağan Kaymakamlığı, Aydın Vali Yardımcılığı, Isparta Urla Kaymakamlığı görevlerinde bulunmuştur. 2014 yılında Kastamonu’ya vali olarak atanan Günaydın, 2016 yılında da Isparta’ya vali olarak atanmıştır. Günaydın Evli ve 3 çocuk babasıdır. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.