|   | 
  • Kayseri'ye 2 şehit ateşi birden düştü!


    Kayseri'ye 2 şehit ateşi birden düştü!
    Sokağa çıkma yasağının 21. güne girdiği Şırnak’ın İdil ilçesinde, PKK’lılarla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada, Şırnak'ta görevli 2 Kayseri Özel Harekat polisi şehit oldu.

    Şırnak’ın İdil ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada Şırnak'ta görevli 2 Kayseri Özel Harekat Polisi şehit oldu, 3 polis yaralandı. 

     

    Sokağa çıkma yasağının 16 Şubat’tan bu yana devam ettiği İdil’de operasyonlar sürüyor. İlçenin Turgut Özal Mahallesi’nde sürdürülen operasyon sırasında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada, 5 özel harekat polisi yaralardı. Ambulanslarla İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan 2’si burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu. 3 yaralının tedavisi ise sürüyor. 

     

    Kayseri Valisi Orhan Düzgün'de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kadınlar Günü'nde; Hanımlarına, annelerine, kızlarına acı haber! Şırnak'ta görevli Kayseri Özel Harekat polislerimizden 2 şehit, 3 yaralı" şeklinde paylaşımda bulundu.

     

    Şehit Polislerin Evlerinde Hüzün Hakim

    Şırnak'ın İdil ilçesinde terör örgütü PKK üyeleri ile girdikleri çatışmada şehit olan polis memuru Muzaffer Tufaner'in Talas ilçesinde bulunan evinde hüzün hakim.

     

    Şehit polis memuru Muzaffer Tufaner'in acı haberini alan yakınları eve akın ederken, Tufaner'in oturduğu evin balkonuna da Türk bayrağı asıldı. Tufaner'in Yozgatlı olduğu ve görev yaptığı Kayseri'den geçici görev ile Şırnak'ın İdil ilçesine gittiği bildirildi.

     

    Şehit polis memuru Muzaffer Tufaner'in, evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

     

    Şehit olan polis memuru Hakan Yılmaz’ın da Selimiye Mahallesi’nde bulunan polis lojmanlarındaki evine acı haberi ulaştı. Haberin ardından lojmanlara dev Türk bayrağı asıldı. Şehit Polis Yılmaz’ın görev yaptığı Kayseri'den geçici görev ile Şırnak'ın İdil İlçesi’ne gittiği ve evli 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.