|   | 
  • Kayseri'ye 3 Şehit Ateşi Birden Düştü


    Kayseri'ye 3 Şehit Ateşi Birden Düştü
    Diyarbakır’ın Sur ilçesinde çıkan çatışmalarda 1’i yüzbaşı 3 asker ile 1 komiser şehit düştü. Şehit Yüzbaşı Yiğit Can Çiğa, Uzman Çavuş Osman Ateş ve Astsubay Özgür Erdoğan’ın Kayseri’den geçici görevle Diyarbakır’a gittikleri öğrenildi.

    Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde PKK’lılarla güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Yüzbaşı Yiğit Can Çiğa, Astsubay Özgür Erdoğan ve Uzman Çavuş Osman Ateş şehit oldu. Kanasla vurulan ve ağır yaralanan komiser de tedavi altında bulunduğu Diyarbakır Asker Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayınca şehit sayısı 4’e çıktı.

     

    Şehit yüzbaşı, 2,5 aylık kız babasıydı

     

    Yüzbaşı Yiğit Can Çiğa’nın Kayseri merkez Kocasinan ilçesi Serçeönü Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerinde bulunan kayınpederinin evine acı haber görevliler tarafından verildi. Şehidin eşi Nadiye Çiğa ve kayınbabası Kasım ve kayınvalidesi Hacer Kaya, acı haberle yıkıldı. Eşi, şehit haberiyle baygınlık geçirdi. Boynundan vurularak şehit olduğu öğrenilen Yüzbaşı Çiğa’nın 2,5 aylık Sare isminde bir kız çocuğu olduğu öğrenildi. Eve taziye ziyaretine gelenlerin verdiği bilgiye göre, yüzbaşının kızını en son 22 günlükken gördüğü ve ardından Diyarbakır’a geri döndüğü belirtildi.

     

    Şehidin evinde hüzün hakim
     
    Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK ile girdikleri çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Özgür Erdoğan’ın Talas ilçesi Mevlana Mahallesi Batuhan Sokak’ta bulunan evinde hüzün hakim. Kayseri 1. Komando Tugayı’ndan geçici görev ile Diyarbakır’ın Sur ilçesine gittiği öğrenilen Erdoğan’ın acı haberini alan yakınları, Kayseri’de ki eve akın etti. Erdoğan’ın ailesi ile beraber oturduğu binaya büyük Türk bayrakları asılırken, çevrede binalara da Türk bayrağı asıldığı görüldü. Çıkan çatışmada şehit olan Piyade Astsubay Özgür Erdoğan, evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.