|   | 
  • Kayseri'ye şehit ateşi düştü


    Kayseri'ye şehit ateşi düştü
    Diyarbakır’ın Sur ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasında yaşanan çatışmalarda Kayserili Astsubay Burhan Kaplan şehit oldu.

    Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda, şehit düşen Astsubay Burhan Kaplan'ın baba evine acı haber ulaştı. 

     

    Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yürütülen operasyonda terör örgütü mensuplarının açtığı ateş sonrasında şehit düşen Astsubay Burhan Kaplan'ın Melikgazi ilçesine bağlı Ağırnas Mahallesi'ndeki baba evine acı haber ulaştı. Acı haber sonrasında aile fenalık geçirirken, vatandaşlar da Kaplan ailesine taziyeye koştu.

     

    Burhan Kaplan'ın baba evinin önünde çok sayıda vatandaş toplanırken, Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.

     

    Öte yandan 31 yaşındaki Astsubay Burhan Kaplan'ın Hava Kuvvetlerinde görevli olduğu ancak gönüllü olarak Özel Kuvvetlere geçtiği öğrenildi. Baba Aytüner ve anne Hacı Kadın'ın 3 çocuğundan biri olan Burhan Kaplan'ın daha önce Hava Kuvvetlerinde görevli olduğu ve gönüllü olarak Özel Kuvvetlere geçtiği öğrenildi.

     

    Asıl görev yerinin Ankara olduğu bildirilen Burhan Kaplan'ın geçici olarak Diyarbakır'daki operasyonda görevlendirildiği kaydedildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.