|   | 
  • Kayseri'ye şehit ateşi düştü


    Kayseri'ye şehit ateşi düştü
    Hakkari Yüksekova'da şehit olan komiser yardımcısı Mustafa Sezgin’in Kayseri’deki baba ocağına acı haber ulaştı.

    Van’da çalışırken geçici görevle Hakkari’ye giden 40 yaşındaki Özel Harekat Polisi Komiser Yardımcısı Mustafa Sezgin, Yüksekova ilçesinde, PKK’lı teröristler ile bu sabah girilen çatışmada başından vuruldu. Hastaneye kaldırılan Sezgin, kurtarılamayarak şehit oldu. 

    Kayseri nüfusuna kayıtlı Sezgin’in şehadet haberi Esenyurt Mahallesi’nde oturan ailesine verildi. Şehidin polis olan eşi Bedia Sezgin’in de Van merkez Erciş ilçesinde komiser olarak görev yaptığı belirtildi.

    Şehit olan Komiser Yardımcısı Mustafa Sezgin’in naaşı, düzenlenen törenin ardından memleketi Kayseri’ye getirildi. Şehit Sezgin’in cenazesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken, yakınları ‘Ben öleydim kardeşim’ diyerek gözyaşı döktü.

     




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.