|   | 
  • Kayseri’de 1 müdür 1 amir 260 polis açığa alındı


    Kayseri’de 1 müdür 1 amir 260 polis açığa alındı

    Yurt genelinde görevinden uzaklaştırılan 9 bin103 emniyet mensubu arasında Kayseri’de 1 ilçe emniyet müdürü, 1 amir ve 260 polis olduğu belirlendi.
    Emniyet Genel Müdürlüğü'nün resmi sitesinde, '667 sayılı “Olağanüstü Hal Kapsamında Alınan Tedbirlere İlişkin Kanun Hükmünde Kararname'nin 2’nci maddesinde zikredilen ve milli güvenliğe tehdit oluşturduğu tespit edilen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ/PDY) ile iltisakı veya irtibatı olduğu gerekçesiyle 9103 Emniyet Teşkilatı mensubu görevden uzaklaştırılmıştır’ kararı yayınlandı. Kayseri’de dün geceden bu sabaha kadar  Talas Emniyet Müdürü: Fatih Aşıcı (4. Sınıf Emniyet Müdürü), Abdullah Dede (Emniyet Amiri), Murat Coşkun, Murat Saygılı (Komiser) , Komiser Yardımcıları: Cuma Karan, Erkan Demir, Murat Kökan (Komiser Yardımcısı), Osman Nuri Ağkuş, Ersin Güven, Mustafa Bozkurt, Tuncar Kaya, Şükrü Erdoğan, Mustafa Öğüt, Selami Dalkılıç, Erkan Yılmaz, Yalçın Beşiktaş, Necmettin Oktay, Murat Karakaş, Şeffat Torlak, Şaban Dişçeken, Serkan Sapmaz, Osman Bulut (Başpolis) ve 240 polis memuru  görevden alındı




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.