|   | 
  • Kayseri’de caminin çelik kasasını çalan 3 hırsız tutuklandı


    Kayseri’de caminin çelik kasasını çalan 3 hırsız tutuklandı
    Kayseri’de, caminin pencere demirini kıran 3 şüpheli, içerisinde 1.300 TL bulunan çelik kasayı çaldı.

    Polis ekiplerince yakalanan 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
    Olay, Melikgazi İlçesi Güllük Mahallesi, Yunus Emre Caddesi üzerinde bulunan Karakörkçü Camii’nde meydana geldi. İddiaya göre Yıldırım T. (39), Doğan D. (30), Erdal Ç. (29) pencere demirini kırarak camiye girdi. İçerisinde 1.300 TL bulunan çelik kasayı alan 3 şüpheli daha sonra imam odasında bulunan anahtarla camiinin kapısını açtı. Çelik kasayı araçlarına yükleyen 3 şüpheli, caminin kapısını kilitleyerek olay yerinden kaçtı. 
    Namaz kıldırmak için camiye gelen imam, kasanın yerinde olmadığını görünce durumu polise ihbar etti. Camiye gelen polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası çelik kasaya çalan 3 şüphelinin kimlikleri belirlendi. 
    İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası 3 şüpheli kısa sürede saklandıkları evlerinde yakalandı. Emniyette işlemleri tamamlanan ve adliyeye çıkarılan Yıldırım T. (39), Doğan D. (30), Erdal Ç. (29), çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.