|   | 
  • Kayseri’de kar yağışı gün boyu etkili oldu


    Kayseri’de kar yağışı gün boyu etkili oldu
    Kayseri’de yılın son gününde başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Şehir merkezinde kar kalınlığı 10 santimetreye, yüksek kesimlerde 20 santimetreye ulaştı.

    Kayseri’de gün boyu devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. 

     

    Kar yağışı nedeniyle Kayseri bağlantılı karayollarında Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri yol açma ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Şehir merkezinde ve ilçelerde ise belediyeler kar yağışı ile birlikte yolları sürekli açık tutmak için çalışmalara başladı.

     

    Yılın son gününde başlayan kar yağışının 2016 yılının ilk günlerinde de etkili olması bekleniyor. Kar yağışı ile birlikte soğuk hava da vatandaşları olumsuz etkiledi. Öte yandan Kayseri bağlantılı karayollarının açık olduğu, bazı ilçelerde mahalle yollarının kapandığı ve açma çalışmaları yapıldığı öğrenildi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.