|   | 
  • KAYSERİ’DE SPOR!...


    KAYSERİ’DE SPOR!...
    Spor yazarı Salih Balcı, Kayseri Erciyesspor'un büyük düşüşünü, Kayseri'de spor adına yapılan faaliyetleri ve Kayserispor'u başarıya götüren etkenleri Fanatik Sporda Anadolu ekine yazdı.

    Kayseri’de spor bilindiği gibi inişli çıkışlı gidiyor. Kayserispor güldürüyor ya diğerleri…

    Erciyesspor sizlere ömür oldu.  3. Lig’e kadar paraşütsüz düştü…. Sırada BAL Ligi var ama orada da kalıcı gibi durmuyor.

    Düşünebiliyor musunuz? O Türkiye Kupalarında final oynayan, Avrupalarda boy gösteren, Türkiye’de sporseverlerin sempatisini kazanan kulüp yerle yeksan oldu. Sebep olanlar, o güzelim çocukları deplasmanlarda ağlatanlar umarım yaptıklarının bedelini öderler. Başta Ziya Eren olmak üzere vebal sahipleri bunun utancıyla yaşar, vebali omuzlarından inmez.

    AGÜ sıradanlaşıyor

    AGÜ derseniz onun da diğerlerinden farkı kalmadı. Oysa salon sporu AGÜ sayesinde şehirde tam yerini bulmuştu. Onu da sıradanlaştırdılar. Ama kaybedilen bir şey yok, insanlar düzelir. Umut var.

    Allah’tan Kayserispor emin ellerde de  ilk 5’i kimseye kaptırmıyor. Trabzon bir basamak yukarı çıktı ama fikstüre bakılırsa sarı kırmızılılar yerini mutlaka alacaklardır.

    Çünkü Sayın Erol Bedir tecrübeli başkan, önceden deneyimli olduğu için kulübün sorunlarını iyi biliyor. Kulüpler Vakfı Başkan Yardımcısı olması asabiyle istenen, beklenen lobi oluşuyor ve Kayserispor ligde ümit ettiği noktayı buluyor ve bulacaktır da…

    Kaleci sıkıntı olabilir

    Kulüpler büyük maçlarda daha iyi oynuyor daha kalabalık tribünlere hitap ediyor. İş böyle olunca pazartesi günkü maç için ben ümitliyim. Kaleci belki sıkıntı olabilir ama Kayserispor’un  tecrübeli defans oyuncuları bu açığı kapatacaktır.

    Zira Teknik Patron Sumidica önlemini almıştır ve antrenmanlarını ona göre hareketlendirmiştir.

    Benim kişisel kanaatim; Kayserispor pazartesi puan ya da puanlar alır yönünde. Futbol bu, kesin konuşmamak lazım. Fakat bizim gönlümüzden geçen bu doğrultuda.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.