|   | 
  • Kayseri’de yılın ilk bebeğine ‘Mehmet’ adı verildi


    Kayseri’de yılın ilk bebeğine ‘Mehmet’ adı verildi
    Kayseri’de 2018 yılının ilk bebeğine ‘Mehmet’ adı verildi.

    Kayseri’de 2018 yılının ilk bebeği saat 00.03’de dünyaya geldi. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Polikliniğinde normal doğumla 3 kilo 200 gram dünyaya gelen bebeğe ‘Mehmet’ ismi verildi. 2 yıllık evli Betül-Yakup Öztaş çiftinin ilk çocuğu olan Mehmet’e, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli küçük altın hediye etti.
    Aile ile yakından ilgilenen İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli, “Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanemizin Mevlana yerleşkesindeki Kadın Doğum Kliniğinde yeni yılın ilk doğumu gerçekleşmiştir. Öztaş ailesine bebekleri ile birlikte hayırlı bir ömür diliyoruz. Bizde kendilerini tebrik ettik. Rabbim uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin” ifadelerini kullandı.
    Baba Yakup Öztaş da, “Çok güzel bir duygu. Çok heyecanlıyım. Eşimle 2 senedir evliyiz. Bebeğimizin adını babamın adını koydum” dedi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.