|   | 
  • Kayserigaz abonelerine kolaylık sağlıyor


    Kayserigaz abonelerine kolaylık sağlıyor
    “Müşteri Memnuniyeti”ni tüm süreçlerinin odağına alan Kayserigaz, abonelerine birçok hizmeti bir arada sunuyor.

    “Müşteri Memnuniyeti”ni tüm süreçlerinin odağına alan Kayserigaz, abonelerine birçok hizmeti bir arada sunuyor. 
    Abonelerine verdiği hizmetlerde pratik çözümler üreten Kayserigaz, olası vakit kayıplarını en aza indiriyor. Birbirine entegre edilen son teknolojiye sahip uygulamalar tek bir çatı altında toplanarak bir bütünsellik içinde hizmet veriyor. Mevcut altyapı kapsamında E-Fatura Hizmeti, Online Abonelik Randevu, Online Tahsilat, Akıllı Vezne Noktaları, TC kimlik numarası ile fatura ödenebilmesi, müşteriye “Direkt Bağlan” ayrıcalığı, sosyal medya gibi alanında yenilik içeren birçok hizmeti profesyonel ve güler yüzlü ekibiyle abonelerine sunuyor.
    Kullandığı üstün teknolojik altyapısı ile kaliteli hizmete verdiği önemi vurgulayan Kayserigaz, yenilikçi faaliyetleriyle doğalgaz sektörünün nabzını her daim canlı tutmayı başarıyor. Doğa dostu doğalgazın Kayseri çapında 440 bin BBS abone tarafından kullanılıyor olması ve bu büyük potansiyelin ihtiyaçlarına kısa sürede cevap verilebilmesi, Kayserigaz’ın abonelerine verdiği önemi özetliyor. Abonelere sunulan hizmetlerin sonucunda, bağımsız kuruluşların gerçekleştirdiği anketlerde %98’lere ulaşan memnuniyet oranlarına ulaşan Kayserigaz, zirvede ki yerini korumanın haklı gururunu yaşıyor.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.