|   | 
  • Kayserigaz Yeniliklere Doymuyor


    Kayserigaz Yeniliklere Doymuyor
    Kurmuş Olduğu Scada Merkezi ve Doğalgaz Eğitim Evinin Ardından, Kayserigaz bu kez de abonelerini son teknoloji ürünü olan Akıllı Vezneler ile tanıştırıyor.

     Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) ile ortak başlattığı projenin ürünü olarak, Kayserigaz, abonelerine daha kaliteli hizmet sunmak adına Akıllı Vezne servisini hayata geçiriyor.
    Alman enerji devi EWE A.G çatısı altında faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı kendisine prensip edinmiş olan Kayserigaz, müşterilerinin diledikleri zaman, sıra beklemeden, istedikleri şekilde faturalarını ödeyebilmeleri için Akıllı Vezne projesinde geçtiğimiz dönem KASKİ ile masaya oturdu. Atılan imzaların ardından, kampüs girişinde olmak üzere, şehrin 11 ayrı bölgesine yerleştirilmiş olan Akıllı Veznelerden aboneler fatura tahsilatlarını sağlayabilmektedirler. Akıllı Veznelerden aynı anda su, elektrik ve doğalgaz faturaları ödenebilecektir.
    Basit ve kullanışlı bir ara-yüze sahip olan akıllı veznelerde nakit ödeme imkânına sahip olan gaz kullanıcıları yapılan işlemlerin ardından anında makbuz yazdırılabilmektedirler. Buna ek olarak, Akıllı Veznenin sahip olduğu barkod okuma özelliği sayesinde hiçbir tuşa basmadan, karışıklığa mahal vermeden, borç sahipleri faturalarını kolaylıkla ödeyebilmektedirler. Veznelerde uzun sıra beklemenin artık tarih olduğu şu günlerde, Kayserigaz? ın kullanıcılarına sağlamış olduğu bu avantaj, Kayserigaz? ın gelişen teknolojiyi yakından takip ettiğinin bir göstergesidir. Bununla birlikte, abonelerin geçmiş dönem borçlarını görüntüleyebilmesi, ödememiş oldukları geçmiş dönem borçlarından dilediğini ödeyebilme imkânına sahip olmaları, Akıllı Veznenin sunmuş olduğu yararlı özelliklerden sadece bir kaçıdır.
    Akıllı Vezne ile ilgili açıklamalarda bulunan Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora ?Kayserili vatandaşlara sağlamış oldukları bu kolaylık ile onların takdirlerini kazanmanın ve aynı zamanda onlara kaliteli hizmeti sunmanın haklı gururunu yaşadıklarını, Kayserigaz? ın bu ve buna benzer çalışmalara dur durak vermeden devam edeceğini? dile getirerek, 7/24 online olarak hizmet sunacak olan akıllı veznelerin tüm Kayseri halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.