|   | 
  • Kayserili ailenin yüzü gelen yardımlarla güldü


    Kayserili ailenin yüzü gelen yardımlarla güldü

    Kayseri’de iki gün üst üste katıksız ekmek yiyen ailenin yüzü gelen yardımlarla güldü. 
    5 kişilik Arbuz ailesinin yaşadığı zorlukların yapılan haberle gündeme gelmesi ile belediyeler ve vatandaşlar aileye yardım yağdırdı. Güler Arbuz, kronik kalp hastası ve ciğerleri iflas etmiş olan eşi Eyüp Arbuz, işten çıkarılan oğulları Erkan Arbuz ile iki torunlarının yüzü artık gülmeye başladı. Ailedeki hastaların hastaneye daha rahat erişebilmesi için araç tahsis eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda Yaşlı Destek Programı (YADES) Projesi ekibini de ailenin evine gönderdi. Ailenin genel temizlik ve kişisel bakım hizmetleri ile ilgileneceklerini söyleyen YADES Projesi 2. Hemşiresi Muhammed Mustafa Çetinkaya, “Öncelikle yaşlımızın istekleriyle ilgili olarak genel temizlik yapacağız, sonra bunların doğrultusunda bir program hazırlayacağız. Sonra periyotlar doğrultusunda gelmeye devam edeceğiz” diye konuştu.
    Aile, yapılan yardımlarla zor günlerini geride bıraktı. Fil hastası olan Güler Arbuz, “Büyükşehir Belediyesinden, diğer belediyelerden geldiler. Gelen çok oldu. Hiç boş koymadılar, hiç de boş gelmediler. Şahıslardan da yardıma gelen oldu. Haberden gördük çok üzüldük, böyle olduğunu bilmiyorduk diyorlar. Önce sizden, sonra herkesten Allah razı olsun” dedi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.