|   | 
  • KAYSERİLİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE EĞİTİM


    KAYSERİLİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE EĞİTİM
    Kayseri'den 13 öğrenci ve 15 eğitimciye, AB projeleri kapsamında, Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'ta eğitim veriliyor.

     Kayseri'den 13 öğrenci ve 15 eğitimciye, AB projeleri kapsamında, Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'ta eğitim veriliyor.

    Edinilen bilgiye göre, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "Elektrik Motorları ve Kontrol Sistemleri" konulu projesi kapsamında 13 öğrenci ve 3 öğretmen, Talas Halk Eğitim Merkezi'nin "Açık Kaynak Kod İşletim Sistemleri" konulu AB projesi kapsamında 12 öğretmen eğitim görüyor.

    Öğrenci grubuna refakat eden Hürriyet Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı öğretmeni Adem Bendeş, Melikgazi Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yürüttüğü projeye, ilçedeki 5 farklı mesleki teknik eğitim kurumundan seçtikleri 13 öğrenci ve 3 öğretmenle katıldıklarını, öğrencilerin Prag'ta 3 hafta elektrik motorları konusunda staj yapacaklarını söyledi.

    Bendeş, her iki projede engelli katılımcıların da eğitim almalarının sağlandığını belirterek, proje sayesinde Prag'ın tarihi ve turistik yerlerini gezme ve Çek halkının kültürünü öğrenme fırsatı da bulduklarını kaydetti.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.