|   | 
  • Kayserililer bayramda basketbol şöleni yaşayacak


    Kayserililer bayramda basketbol şöleni yaşayacak
    Türkiye Basketbol Federasyonu'nun organize ettiği Erkekler Türkiye Kupası B grubu maçları, 5-7 Ekim'de Kayseri'de yapılacak.

     Türkiye Basketbol Federasyonu'nun organize ettiği Erkekler Türkiye Kupası B grubu maçları, 5-7 Ekim'de Kayseri'de yapılacak. Kurban Bayramı?nın ikinci günü başlayacak olan maçların bilet fiyatları ise 7 ila 12 lira olarak iki kategoride satışa sunuldu. 

    Türkiye Kupası maçlarıyla ilgili Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ Koordinatörü Ali Üstünel, Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Şerbetçioğlu ve Basketbol Federasyonu Kayseri İl Temsilcisi Mehmet Ünal Sağlam Türkiye Basketbol Kupası maçların oynanacağı Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi'nde ortak basın toplantısı düzenledi. 

    Hazırlıklar hakkında bilgi veren Spor AŞ Koordinatörü Ali Üstünel, "Bu sene 24'üncüsü yapılacak olan Basketbol Erkekler Türkiye Kupası B Grubu maçlarına 5-7 Ekim tarihlerinde ev sahipliği yapacağız. Organizasyona Anadolu Efes, Beşiktaş İntegral Forex, Türk Telekom ve Darüşşafaka Doğuş gibi turnuvanın iddialı, Türk basketbolunun önemli takımları katılıyor. Şimdiye kadar Kayseri olarak önemli turnuvalara ev sahipliği yaptık. Özellikle Basketbol Federasyonu'nun turnuvalarında, hem Basketbol İl Temsilcimizin hem de Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyemizin katkılarıyla ilk akla gelen isimlerdeniz. Bu da bizi ziyadesiyle kutlu ediyor. İnşallah bayram süresince ağırlayacağımız takımlarımıza ve takımları izlemeye gelecek sporseverlere elimizden geldiğince iyi ev sahipliği yapmaya, onların buradan mutlu bir şekilde ayrılmalarını sağlamaya çalışacağız. Maçlarla ilgili olarak iki kategoride bilek fiyatı uygulanacak. Biletler 7 ila 12 lira arasında satışa sunuluyor." diye konuştu. 

    Aydın Şerbetçioğlu, Kayseri?nin önemli bir organizasyona ev sahipliği yapılacağını ifade ederek, ?İyi bir ekiple, kuvvetli takımların mücadele edeceği, en kuvvetli grup Kayseri'ye gelen grup. Kayseri'de basketbol şöleni başlıyor. Kayseri'de iyi bir basketbol seyircisi var. Bayramda öğrenciler belki memleketlerine gitti, seyirci az olabilir ama yine de Kayseri'deki basketbol seyircisinin maçlara geleceğini ümit ediyorum." şeklinde konuştu. 

    Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Ünal Sağlam, hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını hatırlatarak, "Gelen takımlarımızı ve taraftarları en iyi şekilde ağırlamak için çalışıyoruz. Türkiye'de özellikle son yıllarda sporda tesisleşme giderek hız kazandı ve bu tip organizasyonları almak çok güçleşti. Bizim daha önce Kayseri'de yaptığımız kusursuz organizasyonlardan dolayı, Kayseri ilk akla gelen il oluyor. Gerçekten Türk basketbolunun önemli isimlerini bu turnuvada görme şansımız olacak. Kayserili basketbolseverlere burada bir çağrı yapacağım, bayram gününde burayı da bayram yeri gibi yapın." dedi. 

    Gruptaki ilk maç, 5 Ekim Pazar günü Kurban Bayramı'nın ikinci günü saat 18.30'da Türk Telekom ile Anadolu Efes arasında yapılacak. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.