|   | 
  • Kayserililer Muhteşem Gösteriye Hazır Mısınız?


    Kayserililer Muhteşem Gösteriye Hazır Mısınız?
    Kayseri'de ilk kez gerçekleştirilecek mapping (bina üzerinde bilgisayarlı animasyon) gösterisinin yanısıra çok farklı dikkat çekici lazer gösterileri ilgiyle izlenecek.

    İlk kez sergilenecek olan bu gösteriyi halk merakla bekliyor. 
    Bugün saat 18.00'de Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek olan törenle, Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan yapılan bina cephe düzenlemeleri, Kurşunlu Parkı ve ATM'li taksi duraklarının açılışı yapılacak.

    Cumhuriyet Meydanı'nı büyük bir gösteri alanına dönüştürecek olan etkinlikler için hazırlıklar tamamlandı. 'Yetenek Sizsiniz' yarışmasıyla adını duyuran 'Grup Dir'in gösterilerinin yanısıra mapping gösterileri, lazer ve ışık oyunları ile animasyonların sahneleneceği törende ayrıca havai fişek gösterileri gerçekleştirilecek. Törende özellikle Anadolu'da bugüne kadar hiç yapılmayan mapping gösterisinin kaçırılmaması gerektiği vurgulanıyor.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yanısıra Kayseri protokolünün de katılacağı törene vatandaşların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.
    Muhteşem gösteriye saatler kala hazırlıklar tamamlandı ve heyecenlı bekleyiş devam ediyor. 



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.