|   | 
  • Kayserispor 11 hafta sonra kazandı


    Kayserispor 11 hafta sonra kazandı
    Kasımpaşa'yı mağlup eden Kayserispor 11 hafta sonra deplasmanda 3 puan aldı.

    Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasına yeni teknik direktörü Hikmet Karaman ile giren ve lig ikincisi Kasımpaşa'ya konuk olan Kayserispor, 3 puanı 3 golle alarak büyük bir sükse yaptı. Hem puan tablosundaki 17. sıradan kurtulan hem de moral depolayan Kayserispor, 11 hafta sonra deplasmanda galip geldi. 
    Bu sezon ligde oynadığı 15 maçta sadece 4 galibiyeti bulunan Kayserispor, ligin 4.haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-2 yenmişti. Bu maçtan sonra çıktığı 5 deplasman maçını da kaybeden Kayserispor, sezonun en flaş takımlarından birisi olan Kasımpaşa karşısında son derece enteresan bir galibiyet elde etti. Ligde son olarak evinde Demir Grup Sivasspor’u 2-0 yenen Kayserispor ardından oynadığı MKE Ankaragücü, Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor ve Trabzonspor’a mağlup olan Kayserispor tam 4 hafta sonra deplasmanda Kasımpaşa’yı mağlup ederek küme düşme hattından çıktı. Aldığı 3 puanla 15.haftayı 15 puanla kapatan Kayserispor rahat bir nefes aldı. Kasımpaşa maçında zaman zaman iyi oynayan zaman zaman kötü bir oyun oynayan Sarı-Kırmızılılar yeni teknik direktörü Hikmet Karaman ile çıktığı ilk maçta 3 puanı 3 golle alarak Kayseri’ye mutlu bir şekilde döndü. Rakibin 2 penaltı kaçırdığı maçta 3 puanı 3 golle alan Kayserispor, 11 hafta sonra hem deplasman galibiyeti aldı hem de bu sezon 2.kez bir maçta 3 gol atma başarısı gösterdi. 
    Kayserispor Basın Sözcüsü Orhan Taşçı, "Haftalardır böylesi bir galibiyete hasrettik. Kasımpaşa maçında enteresan da olsa galip gelerek hanemize 3 puan yazdırdık. Önemli olan kazanmaktı. Sıkıntılı süreçten geçerken alınan bu galibiyet hepimize büyük moral oldu. 3 puanı 3 golle hem de deplasmanda almak ekstra sevindirdi. Şimdi Akhisarspor ve B.B.Erzurumspor maçlarını kazanmak için konsantre olmalıyız" dedi. 




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.