|   | 
  • Kayserispor 4 oyuncuyu renklerine bağladı


    Kayserispor 4 oyuncuyu renklerine bağladı
    Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, 4 oyuncuyu renklerine bağladı.

    Kayserispor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan Erkam Reşmen ve Umut Sönmez ile 2 yıllık, Fatih Karagümrükspor’dan Mert Ilıman ile 5 yıllık, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Lüleburgazspor’dan Vedat Karakuş ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

     

    Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kayserispor Başkanvekili Oğuz Ortaköylüoğlu, “Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Gelecek sezon için hırslı, dinamik ve mücadeleci bir Kayserispor kurma çabası içerisindeyiz. Bugünde 4 yeni oyuncumuzun transferini gerçekleştiriyoruz. Bu oyuncuların da takımımıza katkı sağlayacaklarına ve takımımızın başarısında rol oynayacak oyuncular. İnşallah yaptığımız transferlerin kulübümüze faydalı olacağını temenni ediyoruz. Sözleşmemizin hem kulübümüze hem de futbolcularımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

     

    Kayserispor da olmaktan dolayı mutlu olduğunu kaydeden Erkam Reşmen de, “Transferde emeği geçen tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Bu sene taraftarımızın desteği ve inancıyla inşallah iyi bir sezon geçireceğimizi umuyorum. Herkese teşekkür ediyorum” dedi.

     

    Mert Ilıman ise, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Başta sayın başkanıma ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Kayserispor formasının hakkını vermek için elimden geleni yapacağıma inanıyorum. İnşallah bizi iyi günler ve iyi bir sezon bekliyor” diye konuştu.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.