|   | 
  • Kayserispor 5 dakikada işi bitirdi


    Kayserispor 5 dakikada işi bitirdi
    Ziraat Türkiye Kupası G Grubu mücadelesinde Kayserispor, deplasmanda İnegölspor’a konuk oldu.

     
    Türkiye Kupası G Grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Kayserispor deplasmanda İnegölspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Kayserispor, Sinan Bakış ve Diego Lopes’in golleriyle 2 - 0 kazanarak gurubu ikinci sırada tamamladı ve Fenerbahçe'nin rakibi oldu. Öte yandan Kayserispor bu maça yeni sponsoru İstikbal'in yer aldığı forma ile sahaya çıktı.
     
    Stat:  İnegöl  İlçe
    Hakemler: İlker Meral, Ahmet Ayaz, Bilal Gölen
    İnegölspor: Atilla Özmen, Türker Toptaş,  Kemal Hastürk  (Dk. 46 Erdi Zengin), Ali Aytemur, Bilal Özdemir, İlker Cihan, Emrah Dağ, Yasin Görkem Arslan, Mehmet Burak Kağan Uça, Tufan Zahid Arslan  (Dk. 74  Fatih Şerifoğlu),  Levent  Kale (Dk. 46 Abdülkadir Akyıldız)
    Kayserispor: Kayacan Erdoğan,  Zeki  Yavru, Berkan Emir, Birol Parlak, Mustafa Akbaş, Samba Sow, Furkan Özçal,  Diego Lopes  (Dk. 86 Mehmet Tatlı),  Sinan  Bakış, Oğulcan Çağlayan (Dk. 74 Ömer Bayram),  Diego Biseswar (Dk. 62 Deniz Türüç)
    Goller: Dk. 33  Sinan  Bakış, Dk. 38  Diego Lopes  (Kayserispor) 
    Sarı kartlar: Dk. 48  Tufan Zahid Arslan  (İnegölspor), Dk. 57  Diego Lopes  (Kayserispor)




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.