|   | 
  • Kayserispor 8 hafta sonra kazandı


    Kayserispor 8 hafta sonra kazandı
    Hes Kablo Kayserispor, Süper Lig'de 8 hafta sonra galip geldi.

    Süper Lig'in son sırasında bulunan Hes Kablo Kayserispor, haftalar sonra galibiyet aldı. Ligin 22.haftasında deplasmanda Denizlispor ile karşılaşan ve müsabakayı tek golle kazanan Sarı Kırmızılılar, bu sezonki 3. galibiyetini aldı.
    Hes Kablo, bu sezon ligin 10.haftasında sahasında oynadığı Fenerbahçe ve ligin 14.haftasında sahasında oynadığı Rizespor maçını 1-0 kazanmıştı. Sarı Kırmızılılar, ligdeki üçüncü galibiyetini de 1-0'lık sonuçla almış oldu.
    Diğer yandan Hes Kablo Kayserispor, bu sezon ilk kez deplasmanda kazandı. Sarı Kırmızılılar geride kalan 22 haftada deplasmanda oynadığı 12 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik 9 mağlubiyet aldı.
    Sarı Kırmızılılar, ligin 22.haftası sonrasında 15 puana erişti. Kayserispor puan tablosunda 18. sırada bulunuyor.

    Kayserispor kaptanı Miguel Lopes:

     

    Hes Kablo Kayserispor kaptanı Miguel Lopes, Denizlispor maçında iyi oynadıklarını ve kazandıklarını söyledi.
    Süper Lig'in 22.haftasında deplasmanda Denizlispor'u 1-0 mağlup ederek 8 hafta aradan sonra 3 puan alan Hes Kablo Kayserispor'da galibiyet sevinci hakim. Sarı Kırmızılı takımın kaptanı Miguel Lopes, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.
    Hes Kablo Kayserispor kaptanı Miguel Lopes, Denizlispor galibiyeti ile ilgili olarak "Denizlispor maçında sahada bir aile olduk. Birbirine yardım eden bir grup halindeydik. Zaten böyle yaparsak kazanabilecektik ve böyle yaptık. Gerçekten iyi oynadık ve 3 puanı aldık. Bu kenetlenmeyi sürdürürsek kazanmaya devam ederiz" dedi.
    Kayserispor taraftarlarına da teşekkür eden Miguel Lopes, "Bu galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum. Bize çok destek veriyorlar. Onları çok üzdük. Bundan sonra galibiyetler devam edecektir ve taraftarımızı sevindireceğiz" açıklaması yaptı.

    Sapunaru 4.golünü attı

     Hes Kablo Kayserispor'un stoper futbolcusu Cristian Sapunaru, sarı kırmızılı forma ile 4.golünü attı.
    Hes Kablo Kayserispor'un Denizli deplasmanındaki tek golünü atarak takımına 3 puanı kazandıran Cristian Sapunaru, Türkiye'deki 4.golünü attı.
    Türkiye'de 3.sezonunu geçiren Rumen futbolcu, geçen sezon da Kayserispor forması ile ligde 2, kupa maçında 1 gol atmıştı. Ligin ilk yarısında Denizlispor forması giyen Cristian Sapunaru, sarı kırmızılı forma altında bu sezon çıktığı ikinci maçında eski takımına gol attı.
    Denizlispor galibiyeti sonrasında duygularını dile getiren 36 yaşındaki futbolcu, "Gol sonrasında çok sevinmek istemedim. Çünkü Denizli'de beni benimsediler. Kaptanlık vermişlerdi. Gol sonrasında aşırı sevinmek içimden gelmedi. Galibiyet aldığımız için elbette mutluyum. Her maç böyle savaşmalıyız. Böyle oynarsak galibiyetlerin devamı gelir. Denizlispor maçındaki azmi ve savaşı diğer maçlarda da sahaya yansıtmalıyız. O zaman hedefimize ulaştıracak puanları alırız" yorumunda bulundu.
    Cristian Sapunaru, Kayserispor forması altında geçen sezon Erzurumspor ve Bursaspor ile oynanan lig maçlarında, Altay ile oynanan Türkiye Kupası maçında gol atmıştı. Sapunaru'nun attığı gollerde Kayserispor hiç yenilgi almadı.



    Etiketler

    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.