|   | 
  • Kayserispor'a Boydak dopingi!


    Kayserispor'a Boydak dopingi!
    Boydak Holding, "İstikbal" markasıyla Kayserispor'a göğüs reklamı sponsoru oldu.

    Boydak Holding Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Boydak, geçtiğimiz hafta Kayseri'de yayın yapan bir televizyon programında taraftarlardan gelen yoğun sorular üzerine Kayserispor'a forma reklamı konusunda destek olacaklarını açıklamıştı.

     

    Yaşanan gelişmeler sonrasında Kayserispor yönetimi ile yapılan ikili görüşmeler sonucunda Kayserispor'un forma reklamı Boydak Holding tarafından üstlenildi. Hafta sonu oynanacak olan Torku Konyaspor maçına Kayserispor, göğsünde "İstikbal" yazılı formalarla sahaya çıkacak.

     

    Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Boydak, Kayserispor'un şehrin önemli bir markası olduğunu belirterek, "Kayserispor, Kayseri'nin tanıtımına büyük katkı sağlıyor ve bu doğrultuda Boydak Holding olarak biz de geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kayserisporumuza destek olmaktan büyük mutluluk duyduk. Boydak Grubu olarak, bu şehrin her zaman her türlü aktivitelerinde elimizden geldiği kadarıyla destek vermeye devam edeceğiz. İnşallah Kayserispor bu sezon başarılı bir sezon geçirir" dedi.




    YORUMLAR

    YORUM YAP!

    Yorumlarınız editör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır. Küfür, hakaret, büyük harf ve kişi ve kurumları rencide edici yorumlar onaylanmamaktadır.

    Ad Soyad

    ..

    Güvenlik Kodu

    Yorumunuz

DİĞER HABERLER

Kar360.com Kayseri-Trkiye ve Dnya gndemini takip edebileceiniz, nteraktif bir haber sitesidir. Yazlm ve Tasarm hizmeti www.tahamedya.com tarafndan yaplmtr.